Klantbeleving

 

Branding en merkbeleving gaan veel verder dan alleen een logo en een mooi etiket op je bierfles of blik. Je praat over de totale klantervaring en beleving. Je merk geeft namelijk het totale beeld en gevoel weer wat klanten hebben als 
ze je bier kopen en drinken. Het draait hier om herkenbaarheid en betrokkenheid. Mensen hebben de neiging producten te kopen die ze kennen of waar ze zich goed bij voelen. Als je zichtbaar bent dan voelen klanten zich sneller aangetrokken en zullen ze sneller overgaan tot aankoop omdat het bekend en vertrouwd voelt.

Door de explosieve groei in de brouwerij wereld wordt het steeds lastiger je te onderscheiden. Kleine merk artikelen kunnen dan al van grote waarde zijn. Neem bijvoorbeeld de tafelstandaard welke we aanbieden in onze shop. Je bent overal zichtbaar. Mensen zijn van nature nieuwsgierig en zullen sneller je bier uitproberen.

Branding zorgt ook voor ambassadeurs. Mensen houden ervan om betrokken te zijn bij je merk en om anderen daarover te vertellen.  Mensen dragen graag brands denk aan caps, t-shirts, kleding noem maar op.

Een sterk merk levert op de lange termijn extreem veel op. Bierstijl wil je hier graag bij helpen. Met een groot assortiment, goede prijzen en persoonlijke service. Maak werk van je merk samen met Bierstijl.nl 

 

Promoot je bier.

Door mooie glazen bijvoorbeeld


Promotie materialen


Eerste klas etiketten in kleine aantallen


Klantenservice

Heeft u vragen over Bierstijl.nl

of wilt u een offerte aanvragen?

Dan kun u contact met

ons opnemen via

TEL:+31 (0)615447654

(wij zijn bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur)

E-MAIL: info@bierstijl.nl


Social Media

 

 is een onderdeel van

Bezoekadres:

Printbalans

Bergsestraat 103

4724 CC Wouw

E-mail: info@printbalans.nl

Tel: 0031(0)615447654

contactformulier: